Quaglie alla Melagrana (Przepiórka z granatem)

Quaglie alla Melagrana (Przepiórka z granatem)
Quaglie alla Melagrana (Przepiórka z granatem) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 354 kalorie, 24g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, miętę, wino marsala i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańcze można śledzić to danie główne z Budyń miodowy z krwawymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 49% to danie jest solidne. Spróbuj Quaglie con Pancetta (Przepiórka z pancettą), Granat-glazurowana Przepiórka z liśćmi Frisee i brukselki, oraz Grillowana Przepiórka z granatowo-pomarańczowym sosem BBQ i Tabouli z Quinoanem i rozdrobnionym jarmużem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj razem 1 1/2 szklanki nasion granatu, soku z granatów, soku pomarańczowego, Marsali, mięty i skórki pomarańczowej w bardzo dużej szklanej lub ceramicznej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj przepiórkę i obróć do równomiernego pokrycia. Przykryj miskę folią i marynuj w temperaturze pokojowej przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Zdejmij przepiórkę z marynaty i osusz papierowymi ręcznikami. Doprawić przepiórkę do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Odcedź marynatę, zastrzegając płyn, i wypchaj przepiórkę nasionami granatu. Każdą przepiórkę owiń 1 plasterkiem pancetty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
PrzepiórkiPrzepiórki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Przepiórki gotować 4 na raz w gorącym oleju, aż złocistobrązowe ze wszystkich stron, w sumie 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
PrzepiórkiPrzepiórki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przepiórki umieścić na dużej patelni do pieczenia w jednej warstwie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Wlać bulion z kurczaka i zarezerwowaną płynną marynatę do patelni i doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj, aż sos zmniejszy się do połowy pierwotnej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Polej przepiórką sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Przepiórki piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy na kości i soki uruchomić jasne, 10 do 15 minut. Natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część uda, w pobliżu kości, powinien odczytywać 165 stopni F (74 stopnie C).
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzepiórkiPrzepiórki
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wlać soki z naczynia do pieczenia z powrotem do patelni; przykryć przepiórkę folią aluminiową i ogrzać. Posmakuj soków, a w razie potrzeby dodaj dodatkowy sok pomarańczowy i wino Marsala. Wymieszać pomarańczowe segmenty i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować kilka minut, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Na przepiórkę wlać sos i segmenty pomarańczowe, posypać 1/2 szklanki nasion granatu do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
PrzepiórkiPrzepiórki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn