Pływak babci

Pływak babci
Platforma babci może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz białka, żółtka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Pływak Petarda, Fizzy Float, oraz Kool-Aid Float dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i 2 łyżki białego cukru ubić razem w małej misce, aż się połączą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Żółtka, mleko i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego ubić w małym rondelku na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Umieść rondel na średnim ogniu i stale mieszaj. Gdy mieszanina jest ciepła, ubić w mieszaninie mąki, i kontynuować gotowanie, aż sos zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Ubijaj stale, gdy sos gotuje się, aby nie poparzyć. Po zgęstnieniu ogrzać na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Białka ubić do spienienia w dużej szklanej lub metalowej misce. Stopniowo dodawać pozostałe 2 łyżki cukru, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka powinny tworzyć ostry szczyt, który zachowuje swój kształt. Na koniec ubić pozostałą 1 łyżeczkę ekstraktu z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać gorący sos na białka i delikatnie złożyć razem za pomocą gumowego skrobaka, aż dobrze wkomponowane. Nie mieszaj energicznie, bo białka będą spuszczać powietrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Ostry SosOstry Sos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn