Pływa Rum-Migdał

Pływa Rum-Migdał
Pływaki rumowo-migdałowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 403 kalorie, 17g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pasty migdałowej, soda śmietankowa, jogurt waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Kawowy Migdał Pływa, Mandarynka-Jagoda-Migdał Pływa, oraz Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Forma 1/4 szklanki (2 1/4 oz.) pasta migdałowa do kulek 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
2
Scoop 5 filiżanek jogurtu waniliowego mrożonego równo w 4 szklanki (każdy 16 oz.) i wierzch równo z kulkami pasty migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Mrożony WaniliowyJogurt Mrożony Waniliowy
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
3
Dodaj 2 łyżki rumu (1/2 szklanki) do każdej szklanki, a następnie powoli napełnij zimną sodą kremową, około 2 butelek (12 oz. każdy) łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda śmietankowaSoda śmietankowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn