Makaroniki kokosowe Harveys
Przepis na makaroniki kokosowe Harveys można przygotować w około 30 minut . Ten deser ma 247 kalorii , 5 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 osobom. Za 94 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Mieszanka pasty migdałowej, cukru, kokosa i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 30% . Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Podobne przepisy to Makaroniki kokosowe , Makaroniki kokosowe i Makaroniki kokosowe .
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze zmiel kokos na drobne kawałki; odłożyć na bok. W misce ubijaj pastę migdałową, aż się rozsypie. Stopniowo dodawaj mąkę, cukier i kokos; Dobrze wymieszać.
Dodać jajka po jednym na raz; ubijaj, aż będzie gładkie. Wymieszaj orzechy.
Umieść ciasto w rękawie cukierniczym z dużą końcówką w kształcie gwiazdki; Wyciskać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia lub folią. Posyp wiśniami.
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 5 minut przed wyjęciem na drucianą kratkę.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to moje ulubione makaroniki kokosowe. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "