Pływa Biała Brzoskwinia
White Peach Floats to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, brzoskwinie, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biała brzoskwinia, Cassis i szampan, Brzoskwiniowe pływaki cioci Lilly-doskonały deser późnego lata, oraz Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij miskę do połowy lodowatą wodą. W małym rondlu, na średnim ogniu, rozpuścić cukier w 2 szklankach wody.
Dodać imbir, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 8 do 10 protokół.
Dodać połowę brzoskwiń i gotować przez 2 minuty.
Przełożyć do lodowatej wody na 1 minutę i zdjąć Skórki; odstawić. Powtórz z pozostałymi brzoskwiniami.
Wlej syrop do miski do ostygnięcia (powinieneś mieć około 1 1/2 szklanki).
Brzoskwinie i sok z cytryny umieścić w misce i, używając rąk, zmiażdżyć owoce. Łyżkę miąższu włożyć do sitka umieszczonego nad miską, a następnie nacisnąć ją tylną częścią łyżki, aby wycisnąć sok (powinieneś mieć co najmniej 4 szklanki). Wymieszać syrop i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Podzielić mieszaninę między 4 szklanki i top każdy z gałką lodów. Wskazówka: jeśli masz resztki soku brzoskwiniowego z pływaków, dodaj go do wody gazowanej lub wina, aby zrobić spritzera.