Płyta Meze Z Grillowanych Warzyw
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego warzywa Meze Plate. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje $3.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 522 kalorie, 15g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, kliny pita i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Talerz Obiadowy Meze Graze, Gorąca Płyta Warzywna, oraz Zimowy Talerz Warzyw.
Instrukcje
Rozgrzać grill do wysokiej (450 do 550).
Wymieszać 2 łyżki. olej, czosnek, połowę soku z cytryny i sól w dużej misce.
Dodaj warzywa i wrzucić do herbu.
Grilluj warzywa, obracając raz, aż zmiękną i pojawią się ślady grilla, około 10 minut.
Warzywa podzielić na 4 talerze.
Mżawka z pozostałymi 2 łyżkami. olej i resztę soku z cytryny.
Podawać z hummusem, oliwkami i pitą.