Płatki Owsiane Kokosowe Malinowe Batoniki
Need a wegetariański posiłek poranny? Płatki owsiane kokosowo-malinowe batony mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 182 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz staromodny owies, kokos, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Płatki Owsiane Kokosowe Malinowe Batoniki, Batoniki Owsiane Malinowo-Kokosowe, oraz Batony Owsiane I Kokosowe Malinowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Rozłóż 3/4 szklanki kokosa równomiernie na blasze do pieczenia i tost w środku piekarnika, mieszając raz, aż złoty, o 8 protokół, następnie ostudzić.
Mieszamy mąkę, cukry i sól w robocie kuchennym, następnie dodajemy masło i mieszamy, aż ciasto zacznie się formować.
Przenieść do miski i ugniatać w owsie i tosty Kokosowe, aż dobrze połączone.
Reserve 3/4 szklanki ciasta, a następnie naciśnij resztę równomiernie na dnie maślanej 13-na 9-calowej metalowej patelni do pieczenia i rozłożyć dżem na nim. Ciasto rozwałkować równomiernie na dżemie, następnie posypać pozostałymi 3/4 szklanki (nie prażonego) kokosa.
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, 20 do 25 minut, a następnie całkowicie ostudzić na patelni na stojaku. Poluzuj z boków patelni ostrym nożem, a następnie podnieś w 1 kawałku i przenieś do deski do krojenia.
* Pręty mogą być wykonane 3 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.