Pękające z jagodami ciasto Bundt

Pękające z jagodami ciasto Bundt
Need a wegetariańska przystawka? Pęknięcie z jagodami Bundt ciasto może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 96 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, jagody, udekoruj: cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bursting Blueberry Cobbler Dump Cake, Bursting Blueberry Coffee Cake Muffins, oraz Mięsiste Pękające Jelita.

Instrukcje

1
Połączyć jajka i cukier w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić masło i likier lub syrop do puszystości za pomocą miksera elektrycznego; dodać do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
MasłoMasło
SyropSyrop
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać proszek do pieczenia, sól i wszystko oprócz 2 łyżek mąki. Beat aż dobrze wymieszane i nie grudki pozostają; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Połączyć jagody i pozostałą mąkę; wrzucić do herbu jagody. Delikatnie złóż jagody na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
6
Piec w temperaturze 325 stopni, aż drewniana kostka włożona do środka wyjdzie czysta, około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni przez 20 do 25 minut; skręcić na stojaku z drutu do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wierzch ciasta posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn