Pączki orzechowe II
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Pecan Puffs II. Ten przepis jest dla 24 osób. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 86 kalorii , 1 g białka i 7 g tłuszczu . Jest on dostarczany przez Allrecipes. 5 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup cukier, mąkę do ciast, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Wypróbuj przepisy Spinach Cheese Puffs , Cream Puffs with Espresso Cream Fil i Ginger Puffs , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni Celsjusza (300 stopni Fahrenheita). Nasmaruj blachy do pieczenia ciastek.
W średniej misce ubij masło i cukier, aż masa będzie gładka. Dodaj wanilię. Zmiel orzechy pekan w blenderze lub malakserze; wymieszaj z mąką do wypieków. Wymieszaj mieszankę orzechów pekan z ubitą mieszanką, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Uformuj z ciasta kulki wielkości łyżki stołowej i układaj je na przygotowanych blachach do pieczenia w odstępach 2,5 cm.
Piec przez 25–20 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumieni.
Obtocz ciepłe ciasteczka w cukrze pudrze. Gdy ostygną, obtocz je ponownie.