Pączki orzechowe II

Pączki orzechowe II
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Pecan Puffs II. Ten przepis jest dla 24 osób. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 86 kalorii , 1 g białka i 7 g tłuszczu . Jest on dostarczany przez Allrecipes. 5 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup cukier, mąkę do ciast, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Wypróbuj przepisy Spinach Cheese Puffs , Cream Puffs with Espresso Cream Fil i Ginger Puffs , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni Celsjusza (300 stopni Fahrenheita). Nasmaruj blachy do pieczenia ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
2
W średniej misce ubij masło i cukier, aż masa będzie gładka. Dodaj wanilię. Zmiel orzechy pekan w blenderze lub malakserze; wymieszaj z mąką do wypieków. Wymieszaj mieszankę orzechów pekan z ubitą mieszanką, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Uformuj z ciasta kulki wielkości łyżki stołowej i układaj je na przygotowanych blachach do pieczenia w odstępach 2,5 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski
4
Piec przez 25–20 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
5
Obtocz ciepłe ciasteczka w cukrze pudrze. Gdy ostygną, obtocz je ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn