Bezglutenowe ciasto czekoladowe w kubku
Bezglutenowe ciasto czekoladowe w kubku może być tylko deser szukasz. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 390 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, chipsy czekoladowe, mleko kokosowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, One " Ciasto Czekoladowe Kubek, oraz Ciasto czekoladowo-buraczane bezglutenowe z lukrem czekoladowym Bezmlecznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj suche składniki do kubka do mikrofalówki i dobrze wymieszaj widelcem.
Dodać jajko i dobrze wymieszać.
Wlać mleko kokosowe, olej, wanilię i frytki.
Dobrze wymieszać i umieścić kubek w kuchence mikrofalowej na 3 minuty.
Wyjąć, pozostawić do ostygnięcia i przechylić na talerz .