Pączki Drożdżowe

Pączki Drożdżowe
Drożdżowe pączki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 99 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mleko, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Drożdżowe pączki, Drożdżowe Czekoladowe Glazurowane Dougnuts, oraz Podniesione Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać, aby połączyć ciepłe mleko i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać drożdże, wymieszać i pozostawić mieszaninę na pięć minut. Zacznie się pienić na górze. W osobnej misce wymieszać jajko z roztopionym masłem i odstawić. W misce miksera stojaka połączyć mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszaninę mleka i wymieszać na małej prędkości, aż mąka jest uwodniona, a następnie zwiększyć prędkość, aby utworzyć sucho wyglądające ciasto. Zmniejsz prędkość, dodaj mieszaninę jaj i wymieszaj, aż zostanie zintegrowana. Następnie wymieszaj ciasto na średniej prędkości przez około 10 minut, zatrzymując się, aby zeskrobać ciasto z haka i krawędzi miski. Podczas mieszania ciasto powinno wydawać dźwięk uderzania o krawędź miski. Gdy ciasto jest gładkie i bardzo rozciągliwe, gotowe mieszanie. Olej dużą miskę z odrobiną oleju roślinnego i umieścić ciasto wewnątrz. Przykryj miskę folią i włóż na noc do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Następnego dnia mąkę powierzchnię roboczą i obrócić zimne ciasto na nią. Mąkę wierzch ciasta i naciśnij go płasko, a następnie użyj wałka do ciasta, aby spłaszczyć ciasto do jednolitej grubości 1/2 cala. Frezy okrągłe do mąki i 2 tacki na blachy wyłożone plastikowymi lub silikonowymi matami. Jeśli nie mieszkasz w gorącym, wilgotnym miejscu, Rozgrzej piekarnik do najniższego ustawienia, aby ogrzać go w celu sprawdzenia, a następnie wyłącz go. Za pomocą frezów z mąką lub obcinacza do pączków wyciąć pączki i umieścić je na przygotowanej tacy. Pamiętaj, aby dać im miejsce, ponieważ będą się rozszerzać podczas sprawdzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieść je w ciepłym, wilgotnym środowisku, aby były odporne na 45 minut do 1 godziny lub do momentu, gdy będą bardzo puszyste i delikatne w dotyku.
6
Przygotuj zestaw oleju do smażenia i glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Umieść duży, ciężki garnek na kuchence i pozostaw termometr w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Wlać olej i ustawić garnek na średnim ogniu. Celem jest uzyskanie oleju do osiągnięcia 191° i ważne jest, aby obserwować garnek przez cały czas, aby utrzymać tę temperaturę (i dla bezpieczeństwa). Ustaw stojak chłodzący pokryty papierowymi ręcznikami obok pieca i przygotuj szczypce, pająki, pałeczki lub sitka (cokolwiek wolisz, aby obrócić pączki i usunąć je z gorącego oleju). Na innym palniku rozgrzej mleko w małym rondlu ustawionym na małym ogniu, aż mleko zacznie parować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
PałeczkiPałeczki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Wyjąć z ognia i dodać cukier cukierniczy, szczyptę soli i wanilii, i ubijać, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Wlać glazurę do miski i ustawić miskę na małym rondlu z wodą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Gdy olej osiągnie 191°, zacząć dodawać pączki, jeden na raz, aż nie są trzy w garnku. Pączki smażymy przez około 2 minuty przed obróceniem, a następnie smażymy przez dodatkowe 2 minuty po drugiej stronie (jeśli czujesz, że stają się zbyt ciemne, możesz je wcześniej obrócić).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
12
Umieścić pączki na przygotowanym regale chłodzącym. Break jeden otwarty, aby upewnić się, że jest gotowane, a jeśli potrzebny jest dodatkowy czas, dodać pączki z powrotem do oleju, aby zakończyć i dodać trochę więcej czasu gotowania dla reszty. Resztę usmażyć w podobny sposób i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
Umieść garnek z wodą z misą z glazury ustawioną na nim na małym ogniu i wymieszaj, aby przywrócić go do lepkiej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyjmij z ognia i użyj palców, aby ostrożnie zanurzyć każdy z pączków w glazurze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Umieść przeszklone pączki na czystym regale chłodzącym do wyschnięcia. Glazura stanie się bardziej przezroczysta, gdy wyschnie. Aby uzyskać najlepszy smak, podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn