Pączki Do Ciasta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać ciasto pączki spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pączki Do Ciasta M&M, Pączki Do Ciasta, oraz Pączki Do Ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Użyj 3-calowej okrągłej foremki do ciastek lub szkła, aby prześledzić 12 okręgów na pergaminie, pozostawiając przestrzeń między nimi. Odwróć pergamin i lekko płaszcz sprayem do gotowania. Dopasuj torebkę z ciastem z okrągłą końcówką 1/2 cala lub wycinaj otwór 1/2 cala w jednym rogu dużej, zamykanej plastikowej torby.
Mąkę, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową i sól przesiać do średniej miski. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone, o 2 protokół. Ubij całe jajko i żółtko, aż do włączenia, a mieszanina zmieni kolor na bladożółty, około 3 minut. Beat w mleku i wanilii, aż będzie gładka, skrobanie dół miski w razie potrzeby. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; stopniowo ubijaj mieszankę mąki, aż do momentu włączenia (nie mieszaj).
Przenieść ciasto do przygotowanego worka z ciastem.
Używając kół jako prowadnicy, ułóż ciasto na 3-calowe pierścienie. (Aby otwory do pączków z pozostałym cieście, rury 1-calowe rund na pergaminie.) Przechowywać w lodówce podczas podgrzewania skracania, lub przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Podgrzej około 6 filiżanek skracania w dużym garnku na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 340 stopni F. (chcesz mieć około 2 cale cieczy po rozpuszczeniu skracania.) Użyj nożyczek, aby wyciąć pergamin wokół każdego pączka, pozostawiając 1-calową granicę. Ostrożnie odwrócić 2 pączki do skrócenia i obrać pergamin szczypcami. Smażyć na złoty kolor, 1 minutę 30 sekund na stronę. (Smażyć otwory na pączki 30 sekund na stronę.)
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprowadzić skrócenie z powrotem do 340 stopni F i powtórzyć z pozostałymi pączkami.