Pączek Z Ciasta Zwykłego

Pączek Z Ciasta Zwykłego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać zwykły ciasto pączek spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, woda, wegański cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Zwykły Funt, Ciasto pączkowe polane czekoladą, oraz Batoniki King Cake Donut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukier cynamonowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
2
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Posmaruj 2 tacki na pączki olejem kokosowym i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
4
W średniej misce, ubić razem cukier, mąki, skrobia ziemniaczana, maranta, proszek do pieczenia, guma ksantanowa, sól, i soda oczyszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj olej kokosowy, mus jabłkowy, wanilia i gorącą wodę i kontynuuj mieszanie gumową łopatką, aż składniki zostaną połączone. Używając melona-baller lub łyżki stołowej, upuść 2 1/2 łyżek ciasta do każdej formy pączka. Za pomocą wykałaczki rozprowadź ciasto równomiernie wokół formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MelonMelon
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Piec przez 8 minut, obracać, i nadal piec, aż pączki są Złoty Kolor, o 7 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Ostudzić w foremkach przez 5 minut, jeśli posypać dodatkami, takimi jak cukier cynamonowy, lub 15 minut, jeśli używasz glazury lub lukru. Uruchom nóż wokół pączki w formach, podnieś je i umieścić je na blasze do pieczenia. Zalać je cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Reprinted with permission from Babycakes Covers the Classics by Erin McKenna, © 2011 Clarkson Potter
9
Erin McKenna jest szefem kuchni i właścicielką Baby
10
Dodaj notatki moje notatki
11
edytuj moje notatki
12
zrobione
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn