Późny zbiór Riesling Sorbet z jagodami

Późny zbiór Riesling Sorbet z jagodami
Późny zbiór Riesling Sorbet z jagodami jest bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, cukier, Rieslinga z późnych zbiorów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Rustykalna tarta gruszkowa z późnym żniwem Riesling, Późne Letnie Zbiory Linguine, oraz Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą.

Instrukcje

1
Aby przygotować sorbet, połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu na średnim ogniu; gotuj 3 minuty lub aż cukier się rozpuści, od czasu do czasu mieszając. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać mieszaninę do miski; ostudzić. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
KremKrem
LódLód
4
Aby przygotować jagody, połączyć jeżyny i pozostałe składniki; wrzucić delikatnie. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
JagodyJagody
5
Sorbet podawać z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SorbetSorbet
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn