Późna wiosna ciemna i burzowa
Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli $3.15 za porcję spada w budżecie, późna wiosna ciemna i burzowa może być ogromna bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis do wypróbowania. Mieszanka syropu rabarbarowego, wody, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dark & Stormy, Dark & Stormy, oraz Dark & Stormy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić syrop rabarbarowy, umieść posiekany rabarbar, wodę i cukier w garnku z grubym dnem. Gotować na średnim ogniu, pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu, przez 7 minut lub aż rabarbar będzie miękki i zacznie się rozpadać. Odcedzić i ostudzić.
Aby zrobić koktajl, napełnij szklankę highball lodem. Wyciśnij jeden kawałek limonki do szklanki i dodaj skorupkę do szklanki.
Dodaj rum, 1 1/2 uncji syrop rabarbarowy, i piwo imbirowe. Delikatnie wymieszać, udekorować pozostałą limonką.