Półksiężyc Napoleony z truskawkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Półksiężyca Napoleona z truskawkami. Ten bezglutenowy przepis serwuje 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes wymaga mieszanki puddingu waniliowego i nadzienia do ciasta, mleka, bitej śmietany i cukru. 22 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Z łyżką wynik 34%, to danie nie jest tak wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Napoleonów, Napoleonów, oraz Miniaturowe Napoleony.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Jeśli używasz bułek półksiężycowych: rozwiń ciasto; rozdziel na 4 prostokąty. Naciśnij perforacje, aby uszczelnić. Jeśli używasz arkusza ciasta: rozwiń ciasto; pokroić na 4 prostokąty.
Pokrój każdy prostokąt na ćwiartki.
Umieść na niesmażonej blasze do ciastek. Naciśnij każdy prostokąt, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 3x2 cale.
Piec 8 do 10 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij z arkusza ciasteczek do rusztu chłodzącego. Ostudzić całkowicie, około 15 minut.
Tymczasem w średniej misce ubij mleko i mieszankę budyniową trzepaczką drucianą, aż mieszanina zacznie gęstnieć. Złożyć bitą polewę.
Tuż przed podaniem umieść 8 prostokątów upieczonego ciasta na półmisku lub tacy. Zarezerwuj 1/2 szklanki mieszanki budyniowej. Podziel pozostałą mieszankę budyniową na prostokąty; rozłożyć na krawędzie. Zarezerwuj 8 plasterków truskawek do dekoracji. Podziel pozostałe truskawki na prostokąty. Na wierzch z pozostałymi 8 upieczonymi prostokątami ciasta.
Udekoruj każdą 1 łyżką zarezerwowanej mieszanki budyniowej i 1 plasterkiem truskawki. Przechowywać w lodówce.