Pyszne! Schab Zawinięty W Boczek
Pyszne! Schab zawinięty w boczek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 122 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wieprzowinę meksykańską kiełbasę chorizo, ząbek czosnku, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schab Klonowy Zawinięty W Boczek, Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami, oraz NIF ' s Porkapalooza (Schab zawinięty w boczek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Konfitury z brzoskwiń połącz z 1 lub więcej drobno pokrojonymi Chipotle i 1 dużym rozgniecionym ząbkiem czosnku. Odstawić.
Na desce do krojenia, polędwicy wieprzowej motyl i funt z mięsa tenderizer do nawet grubości.
Rozłóż chorizo na polędwicy.
Serek kremowy PHILADELPHIA
Rozłóż środek i posyp rozdrobniony ser na wierzchu.
Polędwica Roll-up. Używając plastrów boczku, zawiń polędwicę do przykrycia. W razie potrzeby zabezpiecz wykałaczkami.
Polędwicę owiniętą boczkiem układamy w żeliwo lub grubą patelnię. Gotować, aż boczek zbrązowieje ze wszystkich stron.
Wyjąć z patelni i umieścić w wyłożonej folią naczyniu do pieczenia.
Piec przez 25 minut lub aż polędwica osiągnie 160-165F, polewając glazurą w ciągu ostatnich 5-10 minut pieczenia.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 5-10 minut przed krojeniem.
Stwórz karmelizowany boczek (mniam!): Pozostałą część boczku pokroić na małe lub średnie kawałki. Przy użyciu tej samej patelni smażyć, brązowy, aż chrupiące.
Odcedzić nadmiar kapieli z boczku, pozostawiając 1 do 2 łyżek stołowych. Na patelni dodać kilka mielonych świeżego pieprzu i 1/3 lub więcej szklanek brązowego cukru. Boczek wymieszać, aby pokryć mieszanką cukru. Gotować na małym ogniu, aż bąbelki, należy uważać, aby nie spalić!
Teraz, gdy polędwica jest szkliwiona, ugotowana i schłodzona, a karmelizowany boczek jest kompletny, nadszedł czas, aby podać. Polędwiczki pokroić w plasterki i ułożyć na pięknym półmisku. To danie można łatwo podwoić lub potroić, co czyni go doskonałym daniem do serwowania w formie bufetu na następnej imprezie!