Pyszne! Schab Zawinięty W Boczek

Pyszne! Schab Zawinięty W Boczek
Pyszne! Schab zawinięty w boczek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 122 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wieprzowinę meksykańską kiełbasę chorizo, ząbek czosnku, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schab Klonowy Zawinięty W Boczek, Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami, oraz NIF ' s Porkapalooza (Schab zawinięty w boczek) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Konfitury z brzoskwiń połącz z 1 lub więcej drobno pokrojonymi Chipotle i 1 dużym rozgniecionym ząbkiem czosnku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2
Na desce do krojenia, polędwicy wieprzowej motyl i funt z mięsa tenderizer do nawet grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Rozłóż chorizo na polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
4
Serek kremowy PHILADELPHIA
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Rozłóż środek i posyp rozdrobniony ser na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Polędwica Roll-up. Używając plastrów boczku, zawiń polędwicę do przykrycia. W razie potrzeby zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
7
Polędwicę owiniętą boczkiem układamy w żeliwo lub grubą patelnię. Gotować, aż boczek zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć z patelni i umieścić w wyłożonej folią naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Piec przez 25 minut lub aż polędwica osiągnie 160-165F, polewając glazurą w ciągu ostatnich 5-10 minut pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 5-10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Stwórz karmelizowany boczek (mniam!): Pozostałą część boczku pokroić na małe lub średnie kawałki. Przy użyciu tej samej patelni smażyć, brązowy, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Odcedzić nadmiar kapieli z boczku, pozostawiając 1 do 2 łyżek stołowych. Na patelni dodać kilka mielonych świeżego pieprzu i 1/3 lub więcej szklanek brązowego cukru. Boczek wymieszać, aby pokryć mieszanką cukru. Gotować na małym ogniu, aż bąbelki, należy uważać, aby nie spalić!
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Teraz, gdy polędwica jest szkliwiona, ugotowana i schłodzona, a karmelizowany boczek jest kompletny, nadszedł czas, aby podać. Polędwiczki pokroić w plasterki i ułożyć na pięknym półmisku. To danie można łatwo podwoić lub potroić, co czyni go doskonałym daniem do serwowania w formie bufetu na następnej imprezie!
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia2
Magazyn