Pyszne Prime Rib i Au Jus

Pyszne Prime Rib i Au Jus
Pyszne Prime Rib i Au Jus jest bez glutenu i bez nabiału przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera około 618g białka, 1207g tłuszczu, oraz w sumie 13617 kalorii. Na 94,22 zł / porcja, ten przepis okładki 68% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako drogi sos do Walentynki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jeśli masz tymianek, pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy są Wyśmienita Granola, Pyszne Żeberka Morelowe, oraz Wyśmienite Czekoladki Z Orzechami Klonowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wytnij wszelkie grube kawałki gęstego, twardego tłuszczu z pieczeni, ale pozostaw mniejsze obszary tłuszczu na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać 2 szklanki bazy wołowej z mielonym czosnkiem i obficie natrzeć mieszaninę na całej pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Baza WołowaBaza Wołowa
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pieczeń posypać 1/2 szklanki świeżego tymianku, 1/2 szklanki oregano, czarnym pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
świeży Tymianekświeży Tymianek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
SólSól
4
Umieścić na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż mięso utworzy brązową skórkę, a szybko odczytujący się termometr do mięsa włożony do najgrubszej części pieczeni mierzy 135 stopni F (57 stopni C), średnio rzadko, około 3 godzin. Jeśli wolisz mięso dobrze zrobione, piecz dodatkowe 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć pieczeń z piekarnika i pozostawić do stania podczas robienia sosu. Temperatura mięsa wzrośnie o około 10 stopni w miarę spoczynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wlać wodę do rondla i rozpuścić 1 łyżkę bazy wołowej w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza WołowaBaza Wołowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wymieszać z czerwonym winem i wymieszać z 1 łyżeczką tymianku, 1 łyżeczką oregano i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Czerwone WinoCzerwone Wino
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
TymianekTymianek
9
Do sosu dodać kawałki selera, cebuli i marchwi. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, mieszając często, aż sos zmniejszy się o połowę, 20 do 30 minut. Odcedź sos i wyrzuć warzywa przed podaniem sosu z pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn