Pyszne Ciasto Czekoladowe
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 655 kalorii, 8G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wagę do pieczenia czekolady, jajek, ekstraktu z wanilii i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski stopić 4 uncje niesłodzonej czekolady do pieczenia do mieszania (o 45 sekund na wysokości). Odstawić do cool.In duża miska z mikserem elektrycznym ubić 1 szklankę (2 Laski) zwykłego (solone) masło i 1 ½ szklanki białego cukru, aż puszyste (o 1 do 2 protokół). Po schłodzeniu roztopionej czekolady, skrop ją mieszaniną masła z cukrem.
Dodaj 1 łyżeczkę ekstraktu z wanilii. Dokładnie ubij mieszaninę do połączenia (na mikserze pomocy kuchennej będziesz używał nasadki trzepaczki).Włącz mikser do średniej prędkości i przez okres 15 do 20 minut dodaj cztery jajka, po jednym, pozostawiając około 5 minut między każdym dodatkiem jajka. Gdy ciasto jest dobrze wymieszane, wlać go do upieczonej skorupy ciasta, zeskrobując każdą ostatnią plamkę z miski. Wygładzić ciasto i umieścić ciasto w lodówce, aby schłodzić przez co najmniej dwie godziny (najlepiej dłużej).Jeśli masz ochotę, posmaruj stosem bitej śmietany i udekoruj kilkoma czekoladowymi loczkami.