Pyszna Marynata Z Kurczaka Fajita

Pyszna Marynata Z Kurczaka Fajita
Pyszny kurczak Fajita marynata może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar marynaty. Ten przepis służy 6 i kosztuje 27 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 91 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, kminek, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 24%. Spróbuj Marynata Fajita z wołowiny lub kurczaka, Fajita Marynata I, oraz Marynata Fajita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj kolendrę, sok pomarańczowy, oliwę z oliwek, sok z limonki, czosnek, sól, pieprz cayenne, kminek i czarny pieprz razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn