Puttanesca z Tuńczykiem Polpette i Penne może być właśnie przepisem bez nabiału i pescatarian, którego szukałeś. Ten przepis służy 4 osobom. To danie główne ma 863 kalorii , 50 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Za 5,52 USD za porcję ten przepis pokrywa 47% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka bułki tartej, 6 anchois, liści bazylii i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. To drogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 89% . Ten wynik jest niesamowity. Wypróbuj Penne z tuńczykiem Puttanesca , Tuna Puttanescan i Penne oraz Penne Puttanesca , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać makaron i ugotować al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Odcedź i trzymaj w cieple.
5
Rozgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużej patelni na średnim ogniu, dodaj anchois i mieszaj z oliwą, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Garści Ogolonego Parmiginao-Reggiano
Włoska Pietruszka, Z Grubsza Posiekana, Aby Uzyskać 1/2 Szklanki
3 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Plus 4 łyżki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Hiszpańskie Cebule, Pokrojone Na ósemki
6
Dodaj czosnek, zmniejsz ogień do małego i smaż przez kilka minut. Dodaj rozdrobnione pomidory, a następnie dodaj bulion. Doprawić odrobiną czarnego pieprzu, dodać kapary i oliwki i dusić kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Podczas gdy sos się gotuje, pokrój tuńczyka na kawałki i zmiel w robocie kuchennym na grubą masę. Wbij jajko, bułkę tartą i natkę pietruszki, dopraw odrobiną soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)