Puszyste Wegańskie Naleśniki

Puszyste Wegańskie Naleśniki
Puszyste wegańskie naleśniki to śniadanie, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli morskiej, mąki, mleka sojowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Puszyste Wegańskie Naleśniki, Puszyste Wegańskie Naleśniki, oraz Wegańskie naleśniki: zdrowe i puszyste.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól morską; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Wymieszaj tofu, mleko sojowe, olej rzepakowy i wodę. Stopniowo ubij mieszankę mąki do mieszanki tofu, upewniając się, że wszystkie grudki są ubijane między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
SoymilkSoymilk
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto dużymi łyżkami na patelnię i gotuj, aż lekko się zrumieni na dnie. Odwróć i gotuj, aż lekko się zrumieni z drugiej strony. Powtórz z pozostałym ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn