Puszyste kiełbasy i sery
Puszyste kiełbasy i sery mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 786 smakoszy i kucharzy. Mieszanka przypraw ziołowych, bardzo ciepła woda, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), Manicotti z kiełbasą i serem, oraz Kulki serowo-Kiełbasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier, sól i włoskie zioła przyprawy w dużej misce miksera.
Dodaj wodę i olej; pokonać 2 minuty na średniej prędkości. Stopniowo dodawać Pozostałe 1-1 / 4 szklanki mąki, aby uzyskać sztywne, ale lepkie ciasto. Wymieszać z kiełbasą i serem. Przykryj miskę i pozostaw 10 minut.
Porcję ciasta na 12 (2-1 / 2 cala) obficie nasmarowanych kubków muffin lub 36 mini kubków muffin za pomocą miarki lub dwóch łyżek (nie używaj papierowych wkładek). Przykryć i odstawić 35 do 45 minut. Ciasto wzrośnie, ale nie dwukrotnie.
Piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F przez 20 do 25 minut (17 do 20 minut dla minis), aż dobrze rumiane.
Ostudzić na stojaku z drutu na 2 minuty. Uruchom nóż wokół każdej rolki, aby usunąć z patelni.
Podawać na ciepło z sosem do pizzy do zanurzenia, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki.