Kokosowy Kurczak Curry
Przepis kokosowy Kurczak Curry jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sos z brązowej fasoli, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Kokosowy Curry, Kurczak Kokosowy Curry, oraz Kurczak Kokosowy Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Potrzyj curry na kurczaku.
Pokroić kurczaka na kawałki 3/4 cala.
Spray wok lub 12-calowa patelnia z nieprzywierającym sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu, aż spray do gotowania zacznie pękać.
Dodać kurczaka; stir-fry 2 protokół. Przenieś kurczaka na stronę wok.
Dodać olej do środka woka.
Dodaj cebulę, cukinię i paprykę; Stir-fry 2 protokół.
Dodaj mleko kokosowe, SOS fasolowy, piernik i sól; gotuj i mieszaj, aż sos pokryje warzywa i kurczaka i zostanie podgrzany.
Posypać prażonym kokosem.