Puszyste ciasto z owocami cytrynowymi wymaga około 3 godziny i 15 minut od początku do końca. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1009 kalorii, 11g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Mieszanka nadzienia cherry pie, mleko, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 35 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Puszyste Ciasto Z Owocami Cytrynowymi, Puszysty Dip Owocowy, oraz Puszysty Dip Owocowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połowę nadzienia z ciasta wiśniowego rozłożyć na dnie Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta Wiśniowego
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
2
W dużej misce ubić twarożek trzepaczką do uzyskania gładkości. Stopniowo ubijaj w mleku, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Dodać budyń wymieszać i ubić na gładką masę. Delikatnie złóż połowę ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
4
Masę serową rozprowadzić na cieście wiśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Czereśnie
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Pozostałą bitą polewę rozprowadzić na mieszance twarożku. Łyżka pozostałego nadzienia z ciasta wiśniowego na ubitej warstwie wierzchniej. Przechowywać w lodówce 3 godziny.