Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Mojo
Żeberka dziecięce z sosem barbecue Mojo mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 101 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz ząbki czosnku, ketchup, pasta pomidorowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Cola, Żeberka z grilla z pikantnym sosem Barbecue, oraz Wędzone żeberka dziecięce z sosem Barbecue Espresso.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 135°.
Żeberka ułożyć na dużej, wyłożonej folią blasze do pieczenia i doprawić solą i pieprzem.
Umieść w piekarniku do pieczenia, aż tłuszcz zacznie się renderować i żeberka zmiękną, 1 1/2 do 2 godzin. W międzyczasie połóż na blacie dwie 12 - na 24-calowe arkusze wytrzymałej folii aluminiowej i złóż krawędzie szczelnie razem, tworząc jeden duży arkusz.
Wyjmij żeberka z piekarnika i ustaw je na folii. Powrót je do obramowanej blachy do pieczenia z folią.
Wlać sok pomarańczowy i piwo na wierzchu żeber, a następnie złożyć folię i szczelnie zamknąć, aby utworzyć zamknięte opakowanie. Wróć do piekarnika i kontynuuj gotowanie, aż żeberka będą całkowicie miękkie, o 1 godzinę dłużej.
Podczas gdy żeberka są gotowania, przygotować sos łącząc ketchup, pasta pomidorowa, sok pomarańczowy, sok z limonki, miód, kminek, czosnek, kolendra, pietruszka, oregano, i cebula w robocie kuchennym i mieszania do gładkiej.
Przenieść do średniego rondla na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając okresowo, aż lekko zagęszczony i zmniejszony, o 10 protokół. Rezerwa.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego, pozostawiając obszar bez bezpośredniego ciepła. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Wyjąć żeberka z piekarnika. Wyrzucić płyn i obficie szczotkować żeberka sosem.
Przenieść do grilla i gotować, aż polerowane i lepkie, 15 do 20 minut dłużej, przewracając w połowie drogi.
Wyjąć z grilla i podawać z dodatkowym sosem i bokiem, takim jak zmiażdżone kubańskie ziemniaki.