Grillowane Pimientos de Padrón
Grillowane Pimientos de Padrón to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz oliwę z oliwek, pimientos de padrón, grill ciepła: wysoki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Papryka Z Grilla Padrón, Sałatka Paprykowa Padrón, oraz Papryka Padrón faszerowana serem Tetilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Czysty i olejowy ruszt do grillowania.
Paprykę umieścić w średniej misce, skropić oliwą z oliwek i wrzucić, aby dokładnie pokryć paprykę w oleju.
Umieścić papryki na grillu i gotować, aż pęcherze na całym, 1-3 minut na stronie.
Przełożyć paprykę na talerz. Wiosną z solą do smaku; podawać od razu.