Puszyste Ciasto Truskawkowo-Cytrynowe

Puszyste Ciasto Truskawkowo-Cytrynowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 79 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka Okrągłe angel food cake, Skórka z cytryny, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, Ciasto czekoladowo-truskawkowe z puszystym lukrem, oraz Miękkie i puszyste ciasto truskawkowo-bananowe (wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ciasto na talerzu.
2
Cut 3/4-cal-gruby plaster off wierzchu ciasta; odstawić plaster na bok. Ostrożnie wydrąż środek ciasta, pozostawiając grubą skorupę o grubości 1 cala Na spodzie i bokach. Rezerwy usunięte ciasto do podjadania lub innych zastosowań.
3
Wlać mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Wymieszać ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wyjąć 1/2 szklanki budyniu; umieścić w średniej misce. Odstawić. Łyżka posiekanych truskawek do skorupki ciasta; łyżka pozostałego budyniu na truskawkach. Wymień wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać ubitą polewę do zarezerwowanego 1/2 szklanki budyniu; wymieszać z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Rozprowadzić na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Dekoruj połówkami truskawek. Resztki przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn