Puszyste Ciasto Truskawkowo-Cytrynowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 79 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka Okrągłe angel food cake, Skórka z cytryny, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, Ciasto czekoladowo-truskawkowe z puszystym lukrem, oraz Miękkie i puszyste ciasto truskawkowo-bananowe (wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ciasto na talerzu.
Cut 3/4-cal-gruby plaster off wierzchu ciasta; odstawić plaster na bok. Ostrożnie wydrąż środek ciasta, pozostawiając grubą skorupę o grubości 1 cala Na spodzie i bokach. Rezerwy usunięte ciasto do podjadania lub innych zastosowań.
Wlać mleko do średniej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Wymieszać ze skórką cytrynową.
Wyjąć 1/2 szklanki budyniu; umieścić w średniej misce. Odstawić. Łyżka posiekanych truskawek do skorupki ciasta; łyżka pozostałego budyniu na truskawkach. Wymień wierzch ciasta.
Dodać ubitą polewę do zarezerwowanego 1/2 szklanki budyniu; wymieszać z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Rozprowadzić na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Dekoruj połówkami truskawek. Resztki przechowywać w lodówce.