Domowe Mleko Migdałowe

Domowe Mleko Migdałowe
Domowe mleko migdałowe może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 809 kalorii, 27g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 458 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, blanszowane migdały, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Jak Zrobić Domowe Mleko Migdałowe, Domowe Wzbogacone Mleko Migdałowe, oraz Świeże Domowe Mleko Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść migdały i wodę w misce i pozostaw do namoczenia przez co najmniej sześć godzin(możesz również pozwolić im zanurzyć się w dzbanie blendera, jeśli nie jest używany do niczego innego).
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść migdały i wodę w blenderze (jeśli jeszcze ich tam nie ma).
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i zmiksuj na wysokiej przez 2 do 3 minut, lub aż mieszanina będzie gładka. Możesz dostosować ilość słodyczy, jak idziesz.
4
Umieść sitko na pustej misce. Złóż gazę, aby mieć arkusz składający się z co najmniej 3 warstw i umieść go na sitku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlej mleko migdałowe do miski przez sitko i gazę, umożliwiając zbieranie się ciał stałych w gazie. Zebrać końce gazę i wycisnąć pozostałą ciecz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przenieść domowe mleko migdałowe do butelki i przechowywać w lodówce. Ciesz się z 1 tydzień (jak to będzie trwać tak długo)!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia41
Magazyn