Puszyste Ciasto Czekoladowe
Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 426 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką skórkę krakersa graham, pocałunki z mlecznej czekolady, bitą polewę kartonową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto czekoladowe toffi z puszystym lukrem czekoladowym Marshmallow, Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym lukrem z kawałkami czekolady, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść czekoladowe pocałunki; mieszać do uzyskania gładkości. Lekko ostudzić. Złóż 3-1 / 2 szklanki bitej polewy, aż się połączą.
Rozłóż połowę mieszanki czekoladowej na skórkę; posyp filiżankami z masłem orzechowym. Na wierzch z pozostałą mieszanką czekolady. Schłodź przez co najmniej 30 minut. Na wierzch z pozostałą bitą polewą.