Puszki z ciasta biszkoptowego pączki i dziurki
Puszki z ciasta biszkoptowego pączki i otwory mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 136 osób. Udaj się do sklepu i odbierz ciastka z maślanką, posypkę czekoladową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziurki z pączkami w galaretce z ciasteczkami w puszkach, Pączki Biszkoptowe, oraz Ghirardelli ciastko ciasto nadziewane otwory Donut i sos czekoladowy zanurzenie.
Instrukcje
Rozgrzać 2 cale oleju z orzeszków ziemnych w dużym garnku lub holenderski piekarnik do 350 stopni F.
W płytkiej misce wymieszać zmielony cynamon i cukier i odstawić. W małej miseczce ubić 1 szklankę cukru cukierniczego, 2 łyżki mleka i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, odstawić. To jest lukier waniliowy. W innej misce ubij 1 szklankę cukru cukierniczego, 1/4 szklanki kakao w proszku i 3 łyżki mleka i odstaw na bok. To jest polewa czekoladowa.
Ułóż herbatniki na desce do krojenia i za pomocą okrągłego noża do ciastek lub ciastek o średnicy 1 1/2 cala Wytnij otwór ze środka każdego ciastka. Smażyć na oleju do złotego koloru, a następnie obrócić szczypcami, aby usmażyć drugą stronę. Można nawet usmażyć otwory na pączki.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie wrzucić cynamon-cukier lub lód i udekorować posypką, według uznania.