Puszka piwa Kurczak z sosem Barbecue Cola

Puszka piwa Kurczak z sosem Barbecue Cola
Puszka po piwie Kurczak z sosem Barbecue Cola może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 15,82 zł / porcja, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4339 kalorii, 347g białka, oraz 275 g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Dzień Ojca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zrębki jabłkowe, pieprz, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Puszka piwa Kurczak z sosem Barbecue Cola, Kurczak z puszki po piwie z sosem Barbecue Cola, oraz Sos Barbecue Cola.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zdejmij rachunek z puszki po piwie. Używając otwieracza do puszek w stylu klucza kościelnego, zrób kilka otworów w górnej części puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Otwieracz Do PuszekOtwieracz Do Puszek
3
Połowę piwa wlewamy do moczonej wody z wiórów drzewnych. Odstaw puszkę piwa na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4
Ustaw grill do pośredniego grillowania i rozgrzej do średniego. Jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, umieść dużą patelnię na środku. Jeśli używasz grilla gazowego, umieść wszystkie zrębki w pudełku dla palaczy lub w woreczku dla palaczy i rozgrzej grill do wysokiej, aż zobaczysz dym, a następnie zmniejsz ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Usunąć opakowanie podrobów z jamy ciała kurczaka i odstawić do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Usunąć i wyrzucić tłuszcz tylko wewnątrz ciała i jamy szyi. Kurczaka opłukać wewnątrz i na zewnątrz, pod zimną bieżącą wodą, odcedzić i osuszyć wewnątrz i na zewnątrz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Posypać 2 łyżeczki rub wewnątrz ciała i jamy szyi kurczaka. Pocierać ptaka na zewnątrz z 2 łyżeczkami rub. Jeśli masz cierpliwość, możesz umieścić część masażu pod skórą, uważając, aby go nie rozerwać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
8
Łyżka pozostałe 2 łyżeczki wcierać przez otwory do piwa w puszce. Nie martw się, jeśli się spieni, to normalne. Włóż puszkę piwa do jamy ciała kurczaka i rozłóż nogi, tworząc rodzaj statywu. Włóż końcówki skrzydeł za plecy kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Gdy gotowy do gotowania, Jeśli za pomocą grilla węglowego, wrzucić wszystkie zrębki na węgle. Umieść kurczaka na środku gorącego rusztu, nad miską ociekową i z dala od ciepła. Przykryć grill i gotować kurczaka, aż skóra jest ciemny złoty brąz i bardzo chrupiące i mięso jest gotowane do temperatury wewnętrznej 180 stopni F, O 1 1/4 do 1 1/2 godziny. Jeśli używasz grilla węglowego, musisz dodać 12 świeżych węgli na stronę po 1 godzinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Za pomocą szczypiec ostrożnie przenieś kurczaka w pozycji pionowej na puszkę piwa na talerz i zaprezentuj go swoim gościom.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
11
Pozostaw 5 minut, a następnie ostrożnie wyjmij kurczaka z puszki po piwie. Uważaj, aby nie rozlać gorącego piwa i nie spalić się. Ćwiartkę lub pokroić kurczaka i podawać z sosem barbecue Cola.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
ColaCola
12
Połącz wszystkie składniki w misce do miksowania i wymieszaj, aby wymieszać. Przechowywać pocierać w szczelnym słoiku z dala od ciepła lub światła i będzie przechowywać przez co najmniej 6 miesięcy.;
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
13
Połącz wszystkie składniki w ciężkim niereaktywnym rondlu i stopniowo doprowadzaj do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz nieco ogień, aby uzyskać delikatne gotowanie na wolnym ogniu. Dusić sos do zmniejszenia o 1/4, o 6 do 8 protokół. Użyć od razu lub przenieść do dużego słoika, schłodzić do temperatury pokojowej, przykryć i schłodzić. SOS utrzyma się przez kilka miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Uwaga kucharza: można również grillować kurczaka na puszce coli, sody cytrynowo-limonkowej lub piwa korzennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
ColaCola
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick

Składniki

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Boneshaker Old Vine Zinfandel. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Boneshaker Old Vine Zinfandel
Boneshaker Old Vine Zinfandel
Żywy rubinowy kolor w szkle, ten Zinfandel 2018 otwiera się aromatami wiśni, prażonego dębu, odrobiną skóry i nutami przypraw. Na podniebieniu doskonale dojrzałym aromatom owoców czerwonej jagody towarzyszy bezszwowa struktura, delikatne utrzymujące się smaki przypraw i smaczne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn