Purée z rutabagi i marchwi
Purée z rutabaganu i marchwi jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 106 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka marchwi, rutabagas, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Puree Z Rutabagi, Rutabaga-Boczek Purée, oraz Rutabaga & Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Gotować rutabagas i marchew w wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć przez 1 cal w dużym garnku do miękkości, o 30 protokół.
Warzywa przełożyć łyżką szczelinową do robota kuchennego i przecier z masłem, brązowym cukrem i solą, aż będą bardzo gładkie. W razie potrzeby przecier przełożyć z powrotem do garnka i podgrzać.
Purée utrzymuje, przykryte i schłodzone, 3 dni.