Purée Z Korzenia Selera
Przecier z korzenia selera może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 5,32 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Z Korzenia Selera, Puree Z Korzenia Selera, oraz Purée Z Korzenia Selera.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść mleko, wodę i sól.Obrać korzeń selera i ziemniaki, pokroić w kostkę 1-1 / 2 cala i natychmiast wrzucić do garnka z mlekiem i wodą. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Odkryć, zmniejszyć ogień do średnio niskie, i gotować na żywym wolnym ogniu, aż ziemniaki mogą być łatwo Przekłute ostrym nożem i korzeń selera zaczyna się rozpadać, o 17 do 20 minut.
Spuścić mieszaninę przez durszlak.
Przenieść do miski robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza.
Dodaj masło i proces do gładkiego przecieru, zatrzymując się, aby zeskrobać po bokach miski w razie potrzeby, o 3 minuty od początku do końca. Doprawić solą i białym pieprzem w razie potrzeby.