Purée marchewkowe z oliwkami Kalamata

Purée marchewkowe z oliwkami Kalamata
Purée marchewkowe z oliwkami Kalamatan to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 171 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka, masło, kalamata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herbed Kalamatan Olives, 5-warstwowy Dip Grecki z oliwkami Kalamatan, oraz Palone Kalafiory I Oliwki Kalamatan.

Instrukcje

1
Przykryj marchew i czosnek osoloną wodą o 1 cal w rondlu 2-3-ćwiartkowym i gotuj, częściowo przykryte, do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dobrze odsączyć w durszlaku, następnie przecier marchew i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym z masłem i bulionem, aż będą bardzo gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
DurszlakDurszlak
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przecier przełożyć do rondla i dodać oliwki, następnie gotować na małym ogniu, często mieszając, tylko do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn