Puree Ziemniaczane Z Pesto
Need a przystawka bezglutenowa? Pesto puree ziemniaczane może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, mleko, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree Ziemniaczane Z Pesto, Pesto Orzechowe Puree Ziemniaczane, oraz Asiago-Puree Z Pesto.
Instrukcje
Aby przygotować pesto, połącz pierwsze 4 składniki w blenderze; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki.
Aby przygotować ziemniaki, umieść ziemniaki w rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub do miękkości.
Odcedzić i zwrócić ziemniaki na patelnię.
Dodać ser i pozostałe składniki; zacieru do pożądanej konsystencji. Gotuj mieszaninę ziemniaków 2 minuty lub do dokładnie podgrzanego, stale mieszając.
Każdą porcję skropić 1 łyżką pesto.