Puree ziemniaczane Olé może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 158 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 78 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz Cheddar french-smażone cebule, Stary el chiles, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 218°. w rondlu 4-quart, podgrzać wodę, mleko i masło do wrzenia. Wymieszać w 2 woreczki ziemniaki; ubić widelcem, aż będzie gładka. Wymieszać w 3/4 szklanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania