Puree ziemniaczane ' N ' Pasternak
Puree ziemniaczane " N " Pasternak może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Przepis ten służy 2. Na 54 centy za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, mleko, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Puree ziemniaczane, Rutabagan i pasternak zapiekanka z karmelizowaną cebulą, Puree Z Pasternaku, oraz Puree pasternak & kiełki colcannon podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki, pasternak i marchewkę włożyć do rondla; zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 20-25 minut lub do miękkości.
Drenaż. W małej misce rozgnieść warzywa z mlekiem, masłem, brązowym cukrem i solą.