Puree z zimowych warzyw

Puree z zimowych warzyw
Przepis Mashed Winter Vegetables można przygotować w około 1 godzinę i 5 minut . Ten przepis jest dla 10 osób. Za 36 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 90 kalorii . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, marchewki, mleka i pieprzu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje nie tak doskonałą ocenę Spoonacular wynoszącą 40% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Winter Roasted Vegetables With Balsamic Dressing , One Soup, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables i Chocolate Pavlova with Winter Fruit .

Instrukcje

1
Umieść brukiew, rzepę, pasternak i marchewkę w dużym rondlu; zalej wodą. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedź warzywa, przełóż je do dużej miski i rozgnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj mleko, masło, sól, pieprz i cukier; mieszaj, aż składniki się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn