Puree z pasternaku i marchwi

Puree z pasternaku i marchwi
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Pasternak i puree z marchwi może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz masło, marchew, pasternak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puree Z Marchwi I Pasternaku, Waniliowy Puree Z Pasternaku Marchewkowego, oraz Puree Z Kalafiora, Marchwi I Pasternaku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pasternak i marchew włożyć do dużego garnka i zalać osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić; warzywa zwrócić do garnka. Podgrzać do minimum, wymieszać szczypiorek i 3 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zacznij puree mieszaniny za pomocą blendera zanurzeniowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Dodaj 3 łyżki masła i kontynuuj puree, aż mieszanina będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn