Puree Z Marchwi Szalotka

Puree Z Marchwi Szalotka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Puree z marchwi szalotki. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 65 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka szalotki, gałka muszkatołowa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej), Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade, oraz Marchew I Endywia Z Puree Z Marchwi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu, przykryć marchewki wodą i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić, rezerwując płyn.
3
Na patelni, podsmażyć szalotkę w oleju na umiarkowanie małym ogniu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść do robota kuchennego z marchewką i 1/3 szklanki płynu do gotowania i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Przelać do miski, doprawić solą i gałką muszkatołową i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn