Puree Z Acorn Squash
Puree z Acorn Squash jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać serek, pekan, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Risotto Do Squasha.
Instrukcje
Pokrój squasha na pół; wyrzuć nasiona.
Miejsce squash wyciąć stronę w dół w 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia; dodaj 1/2 cala. gorącej wody.
Piec w temperaturze 350° C przez 35 minut.
Spuścić wodę z patelni; włączyć squash wyciąć bok do góry.
Piec 5-10 minut dłużej lub do miękkości. Lekko schłodzić.
Ostrożnie wyjąć squash; dodać do robota kuchennego.
Dodać serek śmietankowy, mleko, masło, cebula, szczypiorek i bazylia; przykryć i proces aż do mieszania.
Przełącz na 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; posypać orzechami pekan. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do ogrzania.