Puree chrzanowe z masłem szczypiorkowym
Puree chrzanowe z masłem szczypiorkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz masło, szczypiorek, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Puree chrzanowe z masłem szczypiorkowym, Tłuczone ziemniaki Yukon Gold z masłem chrzanowym, oraz Chrzan i szczypiorek pieczone ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Kuchenkę mikrofalową ziemniaki zgodnie z instrukcją opakowania.
W małym rondlu podgrzej 2 łyżki masła z grubą śmietaną i gałązkami tymianku. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie usunąć z ognia.
Zdjąć gałązki tymianku i wyrzucić. Odstawić mieszaninę na bok.
W małej misce połączyć pozostałe 4 łyżki masła, szczypiorek i doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać, aż dobrze włączone.
Ziemniaki rozgnieść lekko masherem ziemniaczanym.
Dodać mieszankę śmietany, chrzan i nadal zacieru do pożądanej konsystencji. Nie mieszaj, bo ziemniaki staną się gumowate. Ziemniaki doprawiamy solą i pieprzem.
Przełożyć do miski i udekorować masłem szczypiorkowym.