Punch à la Noix de Coco
Punch à la Noix de Coco to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 343 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kokosa, rhum agricole, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj X is for Pain aux Noix, Spiced Nut Mix Aka Melange De Noix Epicees, oraz Quiche de verdure aux noix Recette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kokos w dużej misce.
Dodaj rum i pozostaw do namoczenia przez 1 godzinę. Odcedzić Rum do innej miski.
Umieść nasączony rumem kokos w kwadracie gazy i wyciśnij go do miseczki z rumem. Wyrzuć kokosa.
Dodaj cukier, fasola waniliowa, Skórka z cytryny, i gałka muszkatołowa do miski. Wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Podawać na lodzie i udekorować plastrami orzecha kokosowego (w razie potrzeby).
Od napojów rumowych: 50 karaibskich koktajli, od Cuba Libre po Rum Daisy Jessiki B. Harris. Copyright © 2009 by Jessica B. Harris; photographs copyright © 2009 by Tara Donne. Wydany przez Chronicle Books LLC.