Pumpkin Whoopie placki wymaga około 2 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 57 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka gałki muszkatołowej, ekstraktu waniliowego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pumpkin Whoopie Placki, Pumpkin Whoopie Placki (Take 2), oraz Pumpkin Whoopie Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę, sól i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Przyprawy
Mąka Uniwersalna
Sól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać cukier, olej, dynię, jajko i wanilię w osobnej dużej misce, aż dobrze się połączą, a następnie wymieszać mieszaninę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Za pomocą 1-uncja miarka do lodów lub miarka łyżka, spadek wartości scant scoop ciasta lub 2 skąpe łyżki ciasta na wyłożonej blasze do formowania 1 kopiec. Dodać 15 więcej kopców, układając je 2 cale od siebie, aż blacha do pieczenia jest pełna(będziesz miał ciasto w lewo).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Kopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodów
Blacha Do Pieczenia
5
Piec do sprężystego w dotyku, 12 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Przenieś ciastka do stojaka, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
7
Formować i piec pozostałe ciasto na drugim arkuszu wyłożonym pergaminem. Powinieneś mieć w sumie 32 ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Pozostaw piekarnik włączony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wyłóż małą patelnię z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia
2
W małym rondlu wymieszać cukier, sól i 1/2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Podgrzewać na umiarkowanym ogniu, aż cukier się rozpuści, a następnie doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Cukier
4
Rozprowadzić mieszaninę na wyłożonej blasze i piec, aż powłoka będzie bulgotanie i złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
5
Ostudzić całkowicie na patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Grubo posiekać kandyzowane orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzeszki Pekan
1
Podczas pieczenia ciastek, ubić serek, masło i sól w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Pliki Cookie
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać cukier cukierniczy i bourbon i wymieszać na małej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
3
Schłodzić nadzienie, aż będzie wystarczająco mocne, aby utrzymać jego kształt po rozłożeniu, od 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Rozprowadzić po 1 czubatej łyżce nadzienia po płaskiej stronie połowy ostudzonych ciasteczek, następnie polać drugą połową ciasteczek. Jeśli to konieczne, schłodzić ciasto whoopie wystarczająco długo, aby ponownie napełnić nadzienie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Delikatnie naciśnij pekan na nadzienie wokół środka każdego whoopie pie, aby pomóc im przylegać do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
1
•Jeśli chcesz idealnie okrągłe ciasta, 1-uncja lodów miarka jest opłacalną inwestycją, ponieważ można go używać do wielu innych projektów piekarniczych, oprócz lodów.* Ciastka-ciasta można piec 1 dzień wcześniej i przechowywać na stojakach w temperaturze pokojowej, przykryte ręcznikiem kuchennym.* Nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Orzechy pekan mogą być kandyzowane 3 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.