Pumpkin Spice Cupcakes
Babeczki Pumpkin Spice mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 176 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz cukier granulowany, mielone goździki, przecier z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Cupcakes, Pumpkin Spice Cupcakes, oraz Pumpkin Spice Hi-Hat Cupcakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Line 2 (12-studzienkowe) patelnie na muffinki z wkładkami papierowymi. Alternatywnie, zalać studnie olejem roślinnym; odstawić.
Umieść mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, goździki, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, soda oczyszczona i sól w dużej misce i ubijaj, aby napowietrzyć i rozbić wszelkie grudki; odstawić.
Cukier i odmierzony olej umieść w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Ubijaj na średniej prędkości, aż cukier zostanie włączony, około 1 minuty. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Powrót miksera do średniej prędkości i dodać jaja 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu, około 1 1/2 minut Całkowity czas mieszania. Zmniejsz prędkość do średniej niskiej, dodaj dynię i beat aż tylko połączone, o 30 sekund. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Włącz mikser do niskiej prędkości, powoli dodawać mieszaninę mąki i ubijać, aż prawie całkowicie włączone, o 1 minutę.
Wyjmij miskę z miksera i złóż na brzegach gumową szpatułką dowolną mąkę, upewniając się, że zeskrobujesz ją na dno miski.Studzienki muffinowe napełnij trzy czwarte drogi (około 1/4 szklanki na studzienkę).
Umieść patelnie na muffinki obok siebie w piekarniku i piecz przez 12 minut. Obróć patelnie z przodu do tyłu i z boku na bok i piec, aż wykałaczka włożona do środka babeczek wyjdzie czysta, o 10 minut więcej.
Umieść patelnie na stojakach z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut.
Wyjmij babeczki z patelni i ostudź całkowicie na stojakach. Szron z lukrem dyniowo-serowym, jeśli jest używany.