Pumpkin Spice Bundt ciasto z lukrem maślanym
Ciasto Pumpkin Spice Bundt z lukrem maślanym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 390 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pumpkin Spice Bundt Ciasto Z Lukrem Maślanym, Ciasto z maślanką dyniową z lukrem z brązowego masła, oraz Pumpkin Spice Bundt Ciasto Z Lukrem Karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło bundt Pan obficie, a następnie odkurzyć mąką, wybijając nadmiar.
W misce wymieszać mąkę (2 1/4 szklanki), proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, ziele angielskie i sól.
Wymieszać dynię, 3/4 szklanki maślanki i wanilię w innej misce.
Ubij masło (1 1/2 patyczka) i cukier granulowany w dużej misce z mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do bladego i puszystego, 3 do 5 minut, następnie dodaj jajka i ubijaj 1 minutę. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mąkę i mieszanki dyni na przemian w partiach, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i mieszając, aż ciasto będzie po prostu gładkie.
Łyżka ciasto na patelni, wygładzanie góry, a następnie piec, aż Drewniany pick lub szaszłyk włożony w środku ciasta wychodzi czysty, 45 do 50 protokół. Fajne ciasto na patelni na stojaku 15 minut, następnie odwrócić stojak na ciasto i ponownie ciasto na stojaku. Chłodne 10 minut więcej.
Podczas gdy ciasto chłodzi się, ubij razem maślankę i cukier do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka wisienką na ciepłym cieście, następnie chłodne ciasto całkowicie. Lukier lekko twardnieje.
Ciasto można przygotować 3 dni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.