Pumpkin Spice Bundt ciasto z lukrem maślanym

Pumpkin Spice Bundt ciasto z lukrem maślanym
Ciasto Pumpkin Spice Bundt z lukrem maślanym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 390 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pumpkin Spice Bundt Ciasto Z Lukrem Maślanym, Ciasto z maślanką dyniową z lukrem z brązowego masła, oraz Pumpkin Spice Bundt Ciasto Z Lukrem Karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło bundt Pan obficie, a następnie odkurzyć mąką, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W misce wymieszać mąkę (2 1/4 szklanki), proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, ziele angielskie i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wymieszać dynię, 3/4 szklanki maślanki i wanilię w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ubij masło (1 1/2 patyczka) i cukier granulowany w dużej misce z mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do bladego i puszystego, 3 do 5 minut, następnie dodaj jajka i ubijaj 1 minutę. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mąkę i mieszanki dyni na przemian w partiach, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i mieszając, aż ciasto będzie po prostu gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Łyżka ciasto na patelni, wygładzanie góry, a następnie piec, aż Drewniany pick lub szaszłyk włożony w środku ciasta wychodzi czysty, 45 do 50 protokół. Fajne ciasto na patelni na stojaku 15 minut, następnie odwrócić stojak na ciasto i ponownie ciasto na stojaku. Chłodne 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Podczas gdy ciasto chłodzi się, ubij razem maślankę i cukier do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Mżawka wisienką na ciepłym cieście, następnie chłodne ciasto całkowicie. Lukier lekko twardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1
Ciasto można przygotować 3 dni wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn