Pumpkin Spice Bread

Pumpkin Spice Bread
Pumpkin Spice Bread może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 138 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 544 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mielone ziele angielskie, sól, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Maszyna Do Chleba Pumpkin Spice Szybki Chleb, Pumpkin Spice Bread, oraz Pumpkin Spice Bread.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwie 9-calowe patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać biały cukier, brązowy cukier i jajka w dużej misce; wymieszać z dyni i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
DyniaDynia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, proszek do pieczenia, goździki i ziele angielskie połączyć w misce; dodać na przemian z wodą do mieszaniny dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do przygotowanych patelni bochenkowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż złoty i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 60 do 65 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem, aby całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn