Pumpkin Roll I
Pumpkin Roll i jest Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 208g tłuszczu, oraz w sumie 3715 kalorii. Na $8.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, ekstrakt z wanilii, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 cala jellyroll patelni.
W dużej misce ubijaj jajka i cukier mikserem elektrycznym na dużej prędkości przez pięć minut. Stopniowo wymieszać w dyni i soku z cytryny.
Mąkę połączyć, proszek do pieczenia, sól, cynamon i imbir; wymieszać z mieszaniną dyni.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Posypać pekan na wierzchu ciasta.
Piec przez 12 do 15 minut, lub do centrum sprężyny z powrotem po dotknięciu. Poluzuj krawędzie nożem. Obróć się na dwóch talerzach, które zostały posypane cukrem cukierniczym.
Zwiń ciasto za pomocą ręczników i pozostaw do ostygnięcia na około 20 minut.
W średniej misce połącz serek śmietankowy, masło, 1 szklankę cukru cukierniczego i wanilię. Beat until smooth. Rozwiń ciasto dyniowe, gdy ostygnie, rozłóż nadzieniem i zwiń.
Roladę z dyni ułożyć na długim arkuszu woskowanego papieru i obsypać cukrem cukierniczym. Owiń ciasto woskowanym papierem i skręć końce woskowanego papieru jak owijkę po cukierkach. Przechowywać w lodówce przez noc.
Podawać schłodzone; przed krojeniem, posypać dodatkowym cukrem cukierniczym.