Pumpkin Roll I
Pumpkin Roll i jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Roll Roll, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, oraz Pumpkin Roll.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Masło lub tłuszcz jeden 10x15 calowy Jelly roll pan.
W misce do mieszania wymieszać jajka, cukier, cynamon i dynię. W osobnej misce wymieszaj mąkę i sodę oczyszczoną.
Dodaj do mieszanki dyni i zmiksuj na gładką masę. Równomiernie rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni z galaretką.
Piec 15 do 25 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć.
Wyjmij ciasto z patelni i połóż na ręczniku (bawełna, nie frotte).
Zwiń ciasto, zwijając ręcznik wewnątrz ciasta i umieść stronę szwu w dół do ostygnięcia.
Przygotuj lukier, mieszając razem masło, serek śmietankowy, cukier cukierniczy i wanilię.
Gdy ciasto jest całkowicie schłodzone, rozwiń i rozprowadź nadzieniem z serem śmietankowym.
Zwinąć ponownie Bez ręcznika. Owinąć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Wierzch posypać cukrem cukierniczym i pokroić w 8-10 porcji.